Skal man koge moden 2016 ned til ét enkelt ord, må det næsten være individualitet. Langt de fleste modemagasiner peger på, at der kommer ret meget knald på årets modetrends, men det handler i bund og grund om at finde ind til individualiteten og udstråle en laid back-stemning.Her får du nogle konkrete bud på, hvilke 3 modetrends der kommer til at afspejle 2016.

Back to nature

Du kan lige så godt vænne dig til synet. Pangfarverne kommer tilbage i bybilledet. Vi snakker både de røde, grønne, gule og blå nuancer. Mange kendte designere, heriblandt tyske Karl Lagerfeld, har ladet sig inspirere af naturtemaet til årets kollektioner. Ud over farveskalaen bliver naturen også repræsenteret i glade og spraglede blomstermotiver på bl.a. bukserne. En trend, der hylder 70’er-temaet, der har været ret fremtrædende gennem hele 2015. Mønstre er ligeledes én af de ting, du skal lægge godt mærke til i 2016.

Casual fit

Har du været bekymret for de små deller på maven, kan du være helt rolig. Moden 2016 favner det casual fit, og det kommer til at gælde både for trøjer, bluser og bukser. Vil du undgå at drukne helt, så forsøg at skabe en balance i dit casual fit. Brug et bælte til din oversize trøje eller kombinér dine flared jeans med en mere stramtsiddende bluse.

Blonder

Er du vild med blonder og hulmønstre, kan du trygt finde din yndlingsmodel frem fra skabet. Det bliver nemlig en af de ting, du ganske snart vil kunne se overalt, og her kan alle være med, store som små. Blonder er perfekte til det feminine look, og du kan eventuelt kombinere det med en anden trendfarve, fersken. De rødlige-orange rustfarver var altdominerende i 2015, og nu ser det altså ud til, at ferskenfarven viderefører denne trend.Vil du tilføje et par ekstra accessories, kan du enten gå efter et par solbriller med farvede stel, et par bastante øreringe eller hårpynt i alverdens faconer.